Политика за поверителност

Общи условия

Настоящата Политика за поверителност е приложима за сайта nort-star.com.

Основната цел на сайта на “НОРТ СТАР” ЕООД е да предостави на потребителите информация относно фирмата и продуктите, които тя предлага.

Настоящата политика описва как “Норт Стар” ЕООД събира, използва, поддържа и оповестява информацията, събрана от потребителите на nort-star.com.

Ако не сте съгласни с условията, моля не използвайте този сайт.

 

Лична информация

За да може да отговорим на въпросите Ви е нужна лична информация като име, e-mail адрес и евентуално телефонен номер. Тази информация е необходима и за да Ви информираме за нови продукти или промоции, които предлагаме. Въпреки това, ние няма да предоставяме тази информация на трети лица без Ваше разрешение.

 

Политика за електронната поща                              

“Норт Стар” ЕООД никога няма да продава, споделя или по какъвто и да било друг начин да разпространява вашия e-mail адрес, който сте ни изпратили. Всеки e-mail адрес изпратен директно на “Норт Стар” ЕООД по отношение на поръчки, заявки по каталог и заявки за друга информация ще остане притежание единствено на “Норт Стар” ЕООД.

Ако ни предоставите вашия e-mail адрес, можете да получавате периодични имейли от нас с информация за нови продукти и промоции. Ако не желаете да получавате подобни имейли, моля уведомете ни за това, като ни изпратите обратен e-mail.

 

Уеб сайтове на трети страни

Потребителите на сайта на “Норт Стар” ЕООД може да намерят връзки, които сочат към сайтовете на нашите партньори и доставчици. Ние не контролираме съдържанието или връзките, които се появяват на тези сайтове и не носим отговорност за практиките, използвани от уеб сайтове, свързани с нашия сайт. Моля, вземете под внимание, че тези сайтове са независими от “Норт Стар” и нашата фирма няма контрол върху тяхното съдържание и промени във всеки един момент. В допълнение, тези сайтове, включително тяхното съдържание и връзки могат да се променят постоянно. Освен това те може да имат свои собствени правила за поверителност и политики за обслужване на клиенти. Възможно е тези дружества да се намират в страна, чието законодателство за защита на личните данни да се различава от това на нашата страна.

Моля, имайте предвид, че ние не предоставяме информация, позволяваща установяването на самоличността Ви на трети страни без Вашето съгласие.

 

Промени в Политиката за поверителност

“Норт Стар” ЕООД може да променя настоящите условия по всяко време. Ние насърчаваме потребителите да проверяват тази страница за промени, за да бъдат своевременно информирани. Вие потвърждавате и приемате, че е Ваша отговорност да преглеждате тази Декларация за поверителност периодично, за да се запознаете с евентуалните промени в нея.

 

Приемане на Политиката за поверителност

С използането на този сайт, Вие декларирате, че сте съгласни с настоящата Политика за поверителност. Ако не сте съгласни с нея, моля не използвайте нашия сайт. Ако продължите да използвате сайта и след публикуването на промени, ще се счита, че приемате тези промени.